Specialisaties

Hooggevoeligheid

Hooggevoelige mensen nemen allerlei subtiele nuances waar die anderen missen. Hun zenuwstelsel is zeer gevoelig voor prikkels. Zij raken overweldigd en er ontstaat spanning.

Deze massage brengt het lichaam tot rust, is aardend, stimuleert het doorademen en maakt het hoofd leeg.

ADHD/dyslexie

ADHD: alle dagen heel druk. Er is een probleem met aanhoudende aandacht, concentratie en/of hyperactiviteit en impulsiviteit.

Dyslexie: een leerstoornis waarbij lezen, spellen en/of schrijven moeizaam gaat.

ADHD en dyslexie hebben allebei te maken met een verstoring van de prikkeloverdracht tussen hersencellen.

Deze massage brengt rust in het hoofd, heeft een positieve invloed op de samenwerking van beide hersenhelften, verbetert het concentratievermogen en slaappatroon, vermindert spierspanning, voert spanning af en laat de energie weer stromen, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Tinnitus

Tinnitus ofwel oorsuizen is het waarnemen van geluid zonder dat er een directe prikkel van buitenaf bij betrokken is. In veel gevallen is er geen directe oorzaak te vinden. Tinnitus lijkt een symptoom te zijn van een onderliggende verstoring. Oorsuizen kan zo indringend zijn, dat het een negatieve invloed op je leven heeft.

Deze zachte massage van hoofd, armen en voeten kalmeert het zenuwstelsel, voert spanning op diep niveau af, is aardend en brengt rust.

NEI

NEI: neuro emotionele integratie; is een bijzonder efficiënte methode, die de onderliggende oorzaak van een klacht opheldert.

Dankzij een speciale integratietechniek worden onverwerkte, belemmerende emoties losgelaten, zodat de balans zich herstelt.

Hulpmiddelen uit de natuur

In mijn praktijk maak ik alleen gebruik van natuurzuivere, biologisch gecertificeerde middelen:

  • Celzouten

Dr. Schüssler ontdekte dat de meeste storingen/ziektes zijn terug te voeren op een tekort aan mineraalzouten. Een tekort aan mineraalzouten binnen een cel. Door het aanvullen van deze tekorten ontstaat een gezonde cel, een gezond lichaam.

Celzouten van Dr. Schüssler zijn verdunde, verwreven mineraalzouten, die via het mondslijmvlies direct door de cel kan worden opgenomen.

  • Bloesemremedies

Bloesemtherapie is een zeer verfijnde natuurlijke geneeswijze.

Bloesemremedies worden gebruikt voor emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Ze zorgen ervoor dat er inzicht komt.

  • Essentiële oliën

Essentiële oliën van kruiden, bloemen en bomen prikkelen lichaam en geest.

Tijdens de massage worden de oliën via neus en huid opgenomen, waar zij hun specifieke en helende werking doorgeven.